Alege bărbatul care te va lua de mână fără un motiv anume. Alege bărbatul care nu îți va spune des că te iubește, dar faptele lui vor vorbi despre asta în fiecare zi. Bărbatul care va spăla vasele după ce tu ai pregătit cina. Nu pentru că i-ai cerut-o, ci pentru că el știe cât efort ai depus.

Alege bărbatul care spunând că-i e foame va sta cu copilul, pentru ca ție să-ți fie mai ușor să gătești ceva. Bărbatul care se va implica în activitățile celor mici pentru că vrea să petreacă timp cu ei. Bărbatul care se va trezi la două de noapte să legene bebelușul, chiar dacă a doua zi e la muncă. Alege bărbatul care la nouă seara îți spune: Culcă-te, voi adormi eu copilul.

Alege bărbatul care nu e neapărat romantic, dar care știe să te surprindă cu lucruri ce îți aduc plăcere. Bărbatul care uneori parcă îți citește gândurile și vine acasă cu ciocolata preferată, chiar când tu numai te-ai gândit la ea.

Să știi că dragostea are mai multe etape. Și după ce fluturii din stomac se mai domolesc, este nevoie să ai alături pe cineva care te va ține de mână, atunci când îți va fi greu. Care va retrăi și se va bucura împreună cu tine pentru un succes. Bărbatul care va sta în fața ta pentru ați fi scut și-ți va arăta cum să respiri când nu vei mai ști cum. Alege-ți un partener.

Pe lângă declarații de dragoste și poezii luate de pe Google, faptele și grija contează. Ceea ce, cu siguranță, ar trebui să fie reciproc. Dacă vrei și îți place să primești atenție, trebuie să o și oferi.

Chiar dacă iubitul sau soțul îți spune: „Nu am nevoie de nimic, nu am nevoie de cadou de ziua mea”, tu oricum oferă-l. Chiar dacă asta e doar o ciocolată, fă-o. Pentru că anume așa demonstrezi că îți pasă și îți arăți dragostea față de persoana iubită.

Nu accepta să începi o relație cu cineva, cu gândul că: nu îmi place asta și asta, dar lasă că-l schimb eu. Nu, nu îl vei schimba dacă el nu va dori să se schimbe. Poți să-l rogi și să-l convingi să te ajute la treburile casei, dar nu îi vei schimba caracterul sau anumite deprinderi de viață în care el crede. Asta nu va duce decât la frustrare și la certuri.

Dacă principiile tale de viață nu coincid cu cele ale partenerului, nu intra în acea relație. Se poate pune la punct orarul cu cine și când duce gunoiul, nu și schimbarea caracterului, comportamentului.

Dacă te-ai îndrăgostit de o persoană așa cum este ea, de ce încerci să o schimbi după ce relația voastră devine una serioasă? Or accepți persoana și o iubești pentru tot ce este ea, or nu. Nu alegi să fii cu un om ca să-l educi.

O relație sănătoasă, este atunci când orice problemă se discută. Când fiecare are spațiu și aripi să zboare. O relație sănătoasă, e atunci când un partener ajută la dezvoltarea celuilalt și nu există loc de reproșuri, ură sau invidie.

O relație sănătoasă, e atunci când nu încerci să distrugi identitatea partenerului. Cu siguranță, persoana nu va mai fi cea de care te-ai îndrăgostit la început de relație. Și tu, la rândul tău, nu permite să-ți fie distrusă identitatea.

Alege bărbatul potrivit pentru tine. Fiecare merită să fie iubită, respectată și apreciată la justa ei valoare. Tu, de ce să fii o excepție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top